Tag Archives: që i ka shpallur ‘luftë’

Kush është Suella Braverman, vajza pro-Brexit që i ka shpallur ‘luftë’ shqiptarëve?

Në Shqipëri, gjatë javëve të fundit, emri i Suella Braverman, sekretares britanike për Punët e Brendshme, është lakuar ndoshta më shumë herë se sa pjesa më e madhe e politikanëve në vetë tokën shqiptare. Por, pakkush e njeh plotësisht figurën e saj, një vajzë e dy emigrantëve nga Kenya dhe ishujt Mauritius, e cila ka mbajtur qëndrim të qartë pro-Brexit, …

Read More »