Tag Archives: Putini “tërhiqet” para Gjermanisë

Putini “tërhiqet” para Gjermanisë, “luftën” e gazit e fiton Europa!

Qëndresa e fortë europiane e ka detyruar Vladimir Putinin të bëjë hapa prapa, duke lejuar që për gazin rus të paguhet me euro dhe jo me rubla, siç insistoi Kremlini. Putini ia pohoi personalisht një gjë të tillë në telefon kancelarit gjerman Olaf Scholz, një lëvizje kjo që padyshim i bën shumë kryeqytete të kontinentit të vjetër të marrin frymë …

Read More »