Tag Archives: pse duhet të lexojmë

Disa arsye të rëndësishme pse duhet të lexojmë

Leximi e mban trurin tonë aktiv. Është gjithashtu një mënyrë për të sjellë vetëdije. Sipas The International Arts and Mind Lab , leximi mund të ndihmojë personat që përballen me probleme të shëndetit mendor si depresioni , ankthi dhe pikëllimi. Lehtësimi i stresit Kur lexojmë, ne përfshihemi në botën e shkrimtarit dhe krijojmë pamjet tona për fjalët e tyre. Në …

Read More »