Tag Archives: propozimin franko-gjerman

Çfarë dihet mbi propozimin franko-gjerman për Kosovën dhe Serbinë, që mund të çojë deri në rrëzimin e Albin Kurtit dhe Vuçiç?

“Nuk ka asgjë konkrete”. “Është joserioze ta hedhësh nga dritarja propozimin franko-gjerman”. “Gjithçka që vjen nga vendet evropiane duhet marrë seriozisht”. Këto janë vetëm disa nga deklaratat e zyrtarëve kosovarë, serbë dhe ndërkombëtarë në lidhje me të ashtuquajturin propozim franko-gjerman, i cili do të duhej të hapte rrugë për normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi. Rreth një muaj më parë në opinion …

Read More »