Tag Archives: Progres-raporti i BE-se

Rama: Progres-raporti i BE-së, i vetmi raport ndërkombëtar i thellë dhe i besueshëm për ecurinë e vendit

Kryeministri Edi Rama, nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, thotë se për të ka vetëm një raport ndërkombëtar të thellë e të besueshëm 100% për ecurinë e vendit, raporti i progresit të Shqipërisë nga BE-ja. Sipas Ramës, ky raport bëhet mbi bazën e fakteve, analizave objektivave dhe një skuadër profesionale e jo nga perceptime, gjykime subjektive apo nënkontraktorë part-time. “Për …

Read More »