Tag Archives: prodhimin

Apple ndërpret prodhimin e iPhone 14 Plus për disa arsye shumë të forta

Duket se iPhone 14 Plus nuk ka një fillim të shkëlqyeshëm siç sugjeruan raportet e hershme dhe tani sipas disa burimeve thuhet se Apple ka ndaluar prodhimin e iPhone 14 Plus dhe po rivlerëson kërkesën edhe njëherë. Duke cituar burime të zinxhirit të furnizimit, raporti i ri sugjeron se Apple ka kontaktuar të paktën një partner të montimit të iPhone …

Read More »