Tag Archives: priti

Begaj pret në presidencë delegacionin nga Komuna e Preshevës

Pak ditë nga mbyllja e regjistrimit të përgjithshëm të popullsisë në Republikën e Serbisë, presidenti Bajram Begaj, priti një delegacion të Komunës së Preshevës. Presidenti Begaj vlerësoi seriozitetin dhe pjekurinë me të cilën shqiptarët dhe partitë politike shqiptare të Komunave të Preshevës, Bujanovcit dhe Medvegjës treguan këtë herë për procesin e regjistrimit të përgjithshëm të popullsisë. “Duke vlerësuar frymën e …

Read More »