Tag Archives: pritet te vijoje rritja

Bien kontratat porositëse në ndërtim, çmimet e apartamenteve pritet të vijojnë rritjen

Sipas vrojtimit të Bankës së Shqipërisë për besimin e biznesit dhe konsumatorit, në muajin tetor treguesi që paraqet balancën e kontratave porositëse në ndërtim shënoi një vlerë negative prej 39.5 pikë përqindje, duke u thelluar edhe më shumë nga niveli -28.4 pikë përqindje i muajit shtator. Mbështetur në metodologjinë e vrojtimit, balanca është treguesi që përdoret për agregimin e të …

Read More »