Tag Archives: Përkeqësimi i motit

Përkeqësohet moti në Shqipëri, pezullohet lundrimi për varkat e vogla dhe të peshkimit deri më 19 janar

Në bazë të situatës hidrometrike moti do të përkeqësohet ditët në vazhdim në bregdetin shqiptar. Kështu që lundrimi për varkat e vogla dhe mjetet e peshimit do të jetë i pezullar deri me datë 19 janar 2023 ora 16:00. Kjo masë vjen për të parandaluar çdo situate të papritur për shkak të kushteve atmosferike. Njoftim për përkeqësim të motit ! Në …

Read More »

Përkeqësimi i motit, pezullohen lundrimet me tragete në linjat Durrës-Bari

Drejtoria e Përgjithshme Detare njofton se si rezultat i erërave të forta me drejtim  Jug-Jugperëndim dhe  Jug-Juglindje në datën 30 mars 2022 deri më datën 1 prill  2022 moti në të gjithë bregdetin shqiptar do të jetë përkeqësuar. Bregdeti shqiptar do të përfshihet nga era me shpejtësi deri në 20 m/s dhe lartësia e dallgës së detit arrin në 2.50 …

Read More »