Tag Archives: për shpalljen e Berishës

Fjalimi në protestë: Akuza për shpalljen e Berishës non grata

Folësit që kanë nisur fillimin e protestës së thirrur nga Sali Berisha dhe Ilir Meta, po merren me gjerësi duke sulmuar SHBA e Britaninë e Madhe se kanë shpallur Berishën non grata. Folësi në foto, është marrë gjatë pse protesta është një demonstrim politik kundër shpalljes non grata të Sali Berishës. Në këto fjalime u shpreh një vijë e qartë …

Read More »