Tag Archives: për mungesë të gazit

Rusia kërcënoi me mosfurnizim, Gjermania paralajmëron për mungesë të gazit

Gjermania ka lëshuar një paralajmërim për mungesa të gazit natyror, pasi Rusia tha se donte të paguhej në rubla dhe kërcënoi se do të ndërpresë furnizimet nëse kërkesa e saj nuk plotësohej. Duke folur në një konferencë shtypi në Berlin, ministri gjerman i ekonomisë Robert Habeck tha se faza e paralajmërimit ishte parandaluese në natyrë dhe do të nënkuptonte një …

Read More »