Tag Archives: për buxhetin e vitit 2022

Komisioni i Ligjeve, këto janë ndryshimet për buxhetin e vitit 2022

Ditën e sotme është mbledhur Komisioni i Ligjeve ku janë bërë me dije edhe ndryshimet e buxhetit për vitin 2022 dhe fushat se ku konsistojnë këto ndryshime. Pas ministres së financave Delina Ibrahimaj, ndryshimet në buxhetin e 2022 i ka shpjeguar relatori Xhoxhe. Xhoxhe: Ndryshimet për buxhetin 2022 do të konsistojnë në këto fusha: Në paketën e rezistencës sociale do të …

Read More »