Tag Archives: pasnjeriu

NGA NJERIU TE PASNJERIU

Ethem Ruka Është shumë e vështirë, të përfytyrosh një qenie pasnjerëzore të rritur. Të përshkruash një pashuman është si të bësh një skenar futurist. Çdo njeri me gjykim normal, do ta paragjykonte rëndë, si shpërdorues të arritjeve shkencore e teknologjike, ndoshta si futurist me imagjinatë të shfrenuar, pse jo si vrasës i dinjitetit të sotëm njerëzor. Është e pritshme dhe …

Read More »