Tag Archives: ortekun e mllefit

Nën ortekun e mllefit të inskenuar

Enver Robelli Histeria publike e shoqëruar edhe me thirrje për ndëshkim si në epokën e inkuizicionit ndikoi që babai i infermieres nga Peja t’i “kërkojë falje popullit shqiptar” për sjelljen e dënueshme të së bijës. Pse t’i kërkojë falje babai “popullit shqiptar” kur ai s’i ka bërë asgjë “popullit shqiptar” dhe vajza e tij është e moshës së rritur? Sepse …

Read More »