Tag Archives: nxiti luften

Putin: Perëndimi nxiti luftën në Ukrainë dhe po e bëjnë edhe në Tajvan, po luan për të dominuar botën

I ashpër është shprehur lideri rus, Vladimir Putin në akuzat adresuar Perëndimit, i cili sipas tij po zhvillon një lojë sadiste të përgjakshme për të dominuar botën. Perëndimi sipas Putinit ka bërë hapa drejt përshkallëzimit të luftës në Ukrainë, ashtu siç nxitën këtë agresion po e nxisin edhe në Tajvan, shpjegoi presidenti rus. Edhe pse nuk mori një mbështetje nga …

Read More »