Tag Archives: Nuk ka dorëzim

Çështja e targave, Vuçiç: Nuk ka dorëzim

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, tha se serbët në Kosovë nuk do të heqin dorë nga targat KM (Mitrovicë e Kosovës), duke paralajmëruar “rezistencë” nëse pas 31 tetorit, Kosova konfiskon targat dhe makinat. “Nuk ka dorëzim. KM mbetet”, tha ai pas mbledhjes së Këshillit të Sigurisë Kombëtare dhe takimit me përfaqësuesit e Listës Serbe – partisë kryesore të serbëve në …

Read More »