Tag Archives: norma interesit

Guvernatori Sejko: Rritet me 0,5 % norma bazë e interesit

Në një deklaratë për mediat, guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko ka deklaruar se Këshilli Mbikëqyrës ka marrë në shqyrtim dhe ka miratuar Raportin e Politikës Monetare dhe ka vendosur që të rrisë normë bazë të interesit me 0,5 % duke shkuar kështu në nivelin 2,75 %. Gent Sejko: Këshilli Mbikëqyrës në mbledhjen e sotme vendosi të rrisë me 0,5 …

Read More »