Tag Archives: nëse Rusia mbyll rubinetin

Furnizimi me gaz, çfarë do të ndodhë nëse Rusia mbyll rubinetin për Gjermaninë

Qeveria gjermane ka nisur fazën e parë të një plani emergjent për furnizimin me gaz natyror dhe u ka kërkuar konsumatorëve të kursejnë energji përballë shqetësimeve në rritje se Rusia e goditur nga sanksionet mund të ndalojë dërgesat nëse nuk paguhet në rubla. Presidenti rus Vladimir Putin njoftoi javën e kaluar se vendi i tij do të pranonte vetëm pagesa …

Read More »