Tag Archives: Nelson Semedo

Chelsea në kërkim të një mbrojtësi, sytë tek Nelson Semedo

Chelsea në kërkim të një mbrojtësi, sytë tek Nelson Semedo! Chelsea po vijon punën për përforcimin e skuadrës. Drejtuesit kanë nisur kontaktet e para për shërbimet e mbrojtësit të djathtë të Wolves, Nelson Semedo. Ish-i Barcelonës ka hyrë në sezonin e tretë me “Ujqërit”, por në këtë sezon nuk ka gjetur hapësira dhe është i hapur për të ndryshuar skuadër. …

Read More »