Tag Archives: negociuar

Lufta në Ukrainë/ Kryegjenerali i SHBA:Tani është mundësia për të negociuar me Putinin!

Çlirimi i Kherson-it është një mundësi për të hapur negociatat me presidentit rus, Vladimir Putin. Përndryshe dimri, me ngërçin e pashmangshëm të luftimeve, do t’u japë rusëve mundësinë për të riorganizuar pajisjen e tyre ushtarake. Dhe në atë moment njeriu do të rrezikonte një skenar të Luftës së Parë Botërore: një luftë e gjatë pozicionesh, e zhvilluar në llogore, me …

Read More »