Tag Archives: Në vend të parathënies

Në vend të parathënies

Nga Fatmir Minguli Libri “Nj? shikim mjafton” ?sht? libri i fundit n? radh?n e librave t? Vladimir Muç?s. Por p?r t? ardhur te portreti i sot?m i k?tij poeti, shkrimtari dhe kritiku duhet t? rikthehemi pak në koh?. Duke botuar “Gjenezën e familjes Muça”, Vladimiri hartoi dhe projektin e veprave të ardhëshme të tij. Ishte poezia ajo që e miklonte …

Read More »