Tag Archives: në Galerinë e Artit Tiranë

Ekspozita “Covid” nga artisti Endri Beqo në Galerinë e Artit Tiranë

Pandemia dhe lufta vijnë në punimet e artistit Endri Beqo. Ekspozita “Covid” u hap në Galerinë e Artit Tiranë dhe përmban 83 punime në karikaturë, por pjesë është dhe një film animacion i shkurtër për temën e Covid-19. Endri Beqo me aktivitetin  tij artistik është një emër i njohur për publikun,  që për studiuesin e artit Agim Janina ekspozita e …

Read More »