Tag Archives: ndryshimin

WhatsApp bën ndryshimin e ri, çfarë do të ndodhë me mesazhet

Në një përpjekje për ta bërë më të lehtë ruajtjen e lidhjeve, shënimeve dhe kujtimeve, WhatsApp në pronësi të Meta-s po punon për të prezantuar një veçori që do t’i lejojë përdoruesit t’i dërgojnë më lehtë vetes mesazhe. Platforma më e njohur e mesazheve në botë po kryen një provë duke shpërndarë “mesazhe me veten” për një grup të përzgjedhur …

Read More »