Tag Archives: ndërpresin mësimin

Rrjedhje në fabrikën e gazit në Porto Romano, nxënësit ndërpresin mësimin në Durrës

Rrjedhje gazi janë raportuar në një fabrikë të Porto Romanos në Durrës. Disa banorë janë evakuuar nga zona. Të alarmuar nga situata që mund të dalë jashtë kontrollit, prindërit kanë kërkuar të marrin dhe fëmijët nga shkolla 9-vjeçare “Met Hasa”, e cila në këto rrethana ka ndërprerë procesin mësimor. Më 18 qershor të këtij viti, në depozitat e fabrikës së …

Read More »