Tag Archives: “Ndërhyri në politikën e brendshme

“Ndërhyri në politikën e brendshme shqiptare”, si po dëmton Blinken interesat e SHBA-së

Nga  Albert Marko Makina e politikës së jashtme Biden-Blinken po sheh sfida të shumta me humbje të grumbulluara të interesave të SHBA. Pse është kjo dhe nëse jo në favor të interesave globale të SHBA, atëherë të kujt? Jemi në një kohë ku SHBA është superfuqia e vetme me pothuajse zero konkurrencë për projeksionin e fuqisë globale. Kjo ka lejuar që …

Read More »