Tag Archives: nafta ne burse

Nafta godet xhepat e shqiptarëve! Bordi nuk mblidhet prej 12 tetorit, ë bursa çmimi ka rënë me 12%

Prej 18 ditësh, Bordi i Transparencës nuk ndryshon çmimin e naftës. Edhe pse nga vendimi i fundit në 12 tetor, çmimi i 1 ton naftë është ulur me 15% kjo nuk është reflektuar nga Bordi i Transparencës. Ekspertet e ekonomisë analizojnë shifrat dhe thonë se me çmimin e naftës me pakicë, Shqipëria lë pas dhe Luksemburgun, vendi me të ardhurat …

Read More »