Tag Archives: na shkoi

Para pyetjes” si na shkoi kështu kjo jetë”…

Çapajev Gjokutaj Mbrëmë duke kaluar nga një kanal televiziv tek tjetri hasa filmin ‘Rasti kurioz i Benjamin Button’. Të lindësh plak dhe gjithë jetën të udhëtosh drejt fëmijërisë. Subjekt interesant, thashë me vete. Pastaj, si kisha kaluar tek një koncert, m’u kujtua se për herë të parë embrionin e këtij subjekti e kam hasur tek Mark Twain që, pak a …

Read More »