Tag Archives: Muhamed Alabbar

E vërteta e investuesit të Durrësit dhe lidhjeve me Bjellorusinë

Nga Fatos Çoçoli Ai që do të rrezikojë 2 miliardë dollarë para të vetat me projektin e Durrësit quhet Muhamed Alabbar. Konsiderohet arabi i katërt më i fuqishëm dhe më me influencë në botë. Nëse do të pastronte para ruse, gjigandi televiziv amerikan CNN nuk do ta intervistonte dy herë në katër vitet e fundit. Intervista e fundit ishte pikërisht …

Read More »