Tag Archives: mikpret

Shqipëria Mikpret Hungarinë: Fillon Java e Kulturës Hungareze në Shqipëri

Duke filluar nga dita e mërkurë, datë 2 nëntor 2022, Tirana do të mirëpresëJavën e Kulturës Hungareze në Shqipëri.Eventi do tëçeletme një konferencë për shtyp te Muzeu Historik Kombëtar në orën 10:00. Ju ftojmë të vini për t’u prezantuar në detaje me të gjitha aktivitetet. Si pjesë e eventit prezantues ditën e mërkurëdo të jetë dhe hapja e ekspozitës “Vanice …

Read More »