Tag Archives: më pak në supermarket

5 këshilla për të shpenzuar më pak në supermarket

Mbretëria e Bashkuar po lufton krizën e saj më të rëndë të kostos së jetesës për dekada. Inflacioni ka arritur nivele rekord për shkak të rritjes së çmimeve të energjisë, rritjes së kostove të karburantit dhe rritjeve të mëdha të çmimeve të disa artikujve ushqimorë, një situatë që tashmë po përkeqësohet nga pushtimi rus i Ukrainës… Qeveria ka ofruar tashmë …

Read More »