Tag Archives: me një link

Kujdes! Një mesazh mashtrimi me një link po përhapet në messenger

Facebook është shtëpia e shumë mashtrimeve dhe nëse përdorni rregullisht aplikacionin e tij Messenger, do ju vijnë disa njoftime të cilat nuk janë asgjë më shumë thjesht se disa mashtrime. I njohur si mashtrim ‘phishing’, ajo vjen si mesazh ose drejtpërdrejt në profilin tuaj në Facebook ose përmes aplikacionit Messenger, raporton iflscience. Klikimi mbi lidhjen e bën përdoruesin të identifikohet …

Read More »