Tag Archives: mbyllen furrat e bukes

Nis mbyllja e furrave të bukës në Greqi, shkaku i rritjes së çmimeve

Furrat e bukës në Greqi, kanë marrë një goditje të fortë, për shkak të rritjes së lartë të faturave të energjisë elektrike dhe gazit natyror. Tassos Vazakas ka në pronësi një furrë buke në Athinë dhe ka 28 punonjës. Gjatë vitit të fundit sipërmarrësi dhe bukëpjekësi është përballur me një situatë të paprecedentë. Dikur paguante rreth 1000 euro për gazin …

Read More »