Tag Archives: mbledhje e perbashket

Më 14 nëntor mbledhje e përbashkët e Qeverive Shqipëri – Maqedoni e Veriut

Qeveria shqiptare dhe ajo e Maqedonisë së Veriut do të zhvillojnë më 14 nëntor në Shkup një mbledhje të përbashkët, e cila pritet që të nisë në orën 10:30 për tu mbyllur brenda ditës. Kjo u vendos në seancën e 100-të të Qeverisë maqedonase. “U shqyrtua dhe miratua Informacioni për mbajtjen e mbledhjes së dytë të përbashkët të Qeverisë së …

Read More »