Tag Archives: mbeshtet antarimin

Blinken konfirmon mbështetjen për anëtarësimin e Shqipërisë në BE

Sekretari amerikan i shtetit Antony Blinken, në një bisedë telefonike me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevsk konfirmoi sërish mbështetjen për zgjetimin e BE-së në Ballkanin Perëndimor, ku përfshihet edhe vendi ynë. Blinken përshëndeti momentin e ri të dialogut mes Maqedonisë së Veriut me Bullgarinë dhe shprehu shpresën se një zgjidhje për çështjen midis dy vendeve do të pasojë …

Read More »