Tag Archives: majtes

PIKA E SHKRIRJES MES SË MAJTËS DHE KAPITALIT

Marcello Veneziani Kur është kryer kalimi i së majtës nga kundërpushteti në pushtet, nga Sheshi në Pallat? Çfarë ka ndodhur që e shndërroi një forcë antagoniste të kapitalit në një rojë të kuqe të kapitalit dhe pjesë integrale të shtresës sunduese? Që kjo ka ndodhur e pranojmë, por na shpëton kalesa çelës. Treguesit sipërfaqësorë janë të shumëfishtë dhe madje tepër …

Read More »