Tag Archives: Lufta civile e ‘97-ës

Lufta civile e ‘97-ës, Dashamir Shehi: Kur ndodh një krizë duhet të paguajë dikush

Në vitin 1997 do të vinte një tjetër moment ndarje brenda Partisë Demokratike. Dashamir Shehi ishte deputet i Partisë Demokratike, ndër të paktit që kishte guxuar shpesh të përballej me liderin Berisha. Shehi kishte kundërshtuar shumë prej qëndrimeve dhe politikave të PD-së madje kishte votuar shpesh kundër ligjeve të PD-së në parlament. Në shkurt të vitit 1997, kur vendi dukej …

Read More »