Tag Archives: Lizz Truss

Liz Truss: Mora detyrën në një periudhë të paqëndrueshme ekonomike dhe ndërkombëtare

Liz Truss ka dhënë dorëheqjen si kryeministre pas vetëm 45 ditësh në detyrë. Truss do të jetë kryeministrja me mandatin më të shkurtër në historinë e Mbretërisë së Bashkuar. Ajo ka qenë nën presionin e deputetëve konservatorë për të dhënë dorëheqjen, pas dorëheqjes së Suella Braverman si sekretare e Brendshme dhe pas krizës që pësoi qeveria e saj. Fjalimi i …

Read More »