Tag Archives: liderët e Ballkanit Perëndimor firmosin 3 marrëveshje

“Procesi i Berlinit”, liderët e Ballkanit Perëndimor firmosin 3 marrëveshje

Gjashtë liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor kanë firmosur këtë të enjte 3 marrëveshje të ndryshme si pjesë e samitit të “Procesit të Berlinit”. Bëhet fjalë për marrëveshje që parashikojnë lëvizjen e lirë me karta identiteti, njohjen e diplomave universitare dhe njohjen e kualifikimeve për tre profesione: mjekët, dentistët dhe arkitektët. Në samitin e “Procesit të Berlinit” fokusi ka qenë …

Read More »