Tag Archives: legjitime apo jo?

Ndërhyrja e qeverisë në treg, legjitime apo jo?

NGA EDUART GJOKUTAJ Ndërhyrja e qeverisë në tregun e prekur nga  kriza e pandemisë dhe kriza e çmimeve është e nevojshme dhe legjitime, por për të siguruar një rimëkëmbje të fortë. Por, qeveria duhet të planifikojë ndërhyrje në treg për të shmangur ndihmën selektive për bizneset që po dështonin ose kishin probleme të rëndësishme strukturore përpara krizës. Në fakt duket …

Read More »