Tag Archives: Krizat

Kryetari i PL, Meta: Krizat e jashtëzakonshme kërkojnë lidership të fortë politik!

Kreu i Partisë së Lirisë tha sot në fjalën e tij në Konventën Kombëtare, se krizat e jashtëzakonshme kërkojnë lidership të fortë politik. Meta shtoi se Rama ka ndërtuar një model qeverisës korruptiv, e arrogant, ndërsa Partia e Lirisë ofron një një program politik dhe model qeverisës që bazohet tek llogaridhënia, bashkëpunimi, demokracia, kushtetutshmëria dhe referendumi. “Sot do të miratojmë …

Read More »