Tag Archives: kriminalitetit italian

Prokurori i Romës: Në Shqipëri, prani e lartë e kriminalitetit italian! Ja sesi një person me para të pista dëmton konkurrencën në tregun e lirë

Prokurori i Romës, Francesco Lo Voi thotë se grupet kriminale shqiptare dhe ato italiane kanë rritur bashkëpunimin mes tyre. Gjatë një takimi të përbashkët në Tiranë mes SPAK-ut dhe Antimafies Italiane, prokurori Francesco Lo Voi deklaroi se është për t’u vlerësuar edhe forcimi i bashkëpunimit mes autoriteteve shqiptare e italiane. “Nuk dua të ndaloj në bashkëpunimin mes kriminalitetit shqiptar dhe …

Read More »