Tag Archives: krimin makabër

Punonjësja 22 vjeçare e Kazinosë po lufton për jetën/ Policia fsheh krimin makabër

Një krim makabër kundër jetës së një vajze të re keniane po mbahet i fshehur nga Policia e shtetit shqiptar si dhe nga disa portale që janë paguar shtrenjtë prej Bosit të Kazinosë, që ka lidhje me këtë krim. Denoncimi vjen nga Forumi i Avokatëve për Drejtësi, sipas të cilëve : “Një grua e re keniane po lufton për jetën …

Read More »