Tag Archives: koncesioni

E megjithate Rinasi eshte koncesioni me i mire i Shqiperise

Klodian Tomorri Zgjatja pa gare me 13 vjet e koncesionit te Aeroportit te Rinasit ishte afere e paster. E megjithate ai i Aeroportit eshte koncesioni me i mire qe ka bere ndonjehere Shqiperia. Dhe meriten per kete e ka Fatos Nano. Sot pak kush e di, por koncesioni i Rinasit eshte ndermarrja me e taksuar ne Shqiperi. Pervec tatim fitimit …

Read More »