Tag Archives: kilometra

Kjo Toyota Corolla ka përshkuar dy milionë kilometra

Një Toyota Corolla e vitit 1993 në Zelandë të Re i ka kaluar dy milionë kilometra. Graeme Hebley e bleu veturën nga Japonia në vitin 2000 me 80 mijë kilometër. Që atëherë ai e ka vozitur afërsisht 5,000 kilometra çdo javë, midis Wellington-it dhe New Plymouth për punë, e cila është shpërndarja e gazetës, Whanganui Chronicle. Për shkak të rutinës …

Read More »