Tag Archives: këto janë ndryshimet

Del njoftimi i ri, vitet e punës dhe mosha, këto janë ndryshimet në kushtet për pension

Sikundër ka ndodhur çdo vit tjetër që prej reformimit të skemës në 2015-n, mosha e daljes në pension për gratë është rritur me 2 muaj të tjerë, ndërsa portofolit të sigurimeve i shtohen edhe 4 muaj të tjerë. Kështu, prej fillimit të muajit të gjithë ata që mbushin moshën e daljes në pension këtë vit e që duan të përfitojnë …

Read More »

Komisioni i Ligjeve, këto janë ndryshimet për buxhetin e vitit 2022

Ditën e sotme është mbledhur Komisioni i Ligjeve ku janë bërë me dije edhe ndryshimet e buxhetit për vitin 2022 dhe fushat se ku konsistojnë këto ndryshime. Pas ministres së financave Delina Ibrahimaj, ndryshimet në buxhetin e 2022 i ka shpjeguar relatori Xhoxhe. Xhoxhe: Ndryshimet për buxhetin 2022 do të konsistojnë në këto fusha: Në paketën e rezistencës sociale do të …

Read More »