Tag Archives: keshtjellen e Drakules

Elon Musk merr me qira kështjellën e famshme të Drakulës, paguan çmimin marramendës për një natë

Në disa pjesë të botës, tashmë është dita e Halloween. Për shkak se bie të hënën, shumë njerëz kanë festuar tashmë në natën e 30 tetorit. Disa nga më të pasurit dhe më të fuqishmit në botë, janë mbledhur në kështjellën e Transilvanisë të quajtur Bran. Siç u raportua nga media rumune gjatë fundjavës, vendi kishtë 140 të ftuar të …

Read More »