Tag Archives: keqinterpretuar

Silvio Berlusconi: Komentet për pushtimin rus janë keqinterpretuar

Ish-kryeministri italian, Silvio Berlusconi deklaroi të enjten e 20 tetorit se komentet e tij mbi luftën e Rusisë kundër Ukrainës ishin keqinterpretuar dhe “të nxjerra jashtë kontekstit”. “E gjithë kjo është nxjerrë jashtë kontekstit. Është përhapur pa e ditur kuptimin e fjalëve të mia, me qëllimin e vetëm për të përhapur shpifje dhe dezinformata”, tha ish-lideri 86-vjeçar. Të mërkurën, agjencia …

Read More »