Tag Archives: ka nderprere

Arben Kraja: Qeveria na ka ndërprerë buxhetin në mënyrë të dhunshme

Ai po ashtu u ankua që në buxhetin e vitit 2022 qeveria në mënyrë të njëanshme dhe të “dhunshme” kishte ndërhyrë me akte normative për të ndërprerë financimet e paracaktuara në buxhet dhe e konsideroi këtë kufizim të pavarësisë së SPAK-ut. “Herë pas herë me akt normativ është ndërhyrë në buxhetin e SPAK duke ndërprerë fonde të caktuar”- tha Kraja …

Read More »