Tag Archives: jashte lugines

Zyrtare: Lugina e Preshevës me mbi 100 mijë shqiptare. Kurse jashta Lugines, ne Serbi (vetem në Beograd 5 mijë) dhe diaspore jane edhe 80 mije tjerë

Preshevë, 30 tetor -Procesi i regjistrimit të popullatës dhe amvisërive i filluar me 1 tetor në Serbi, e që është paraparë të zgjas deri më 31 tetor, në Luginë të Preshevës po thuaj ka përfunduar në të gjithë vendbanimet shqiptare. Procesi sipas përfaqësuesve të Komisionit Komunal për Regjistrim, është zhvilluar pa ndonjë problem, ndërsa rezultatet preliminare i përgënjeshtrojnë autoritet shtetërore …

Read More »