Tag Archives: identitetit tim

Tirana ruan një pjesë të identitetit tim.

Endrit Shabani Ashtu si çdo njeri që do qytetin e vet, edhe unë e dua Tiranën si në dimër ashtu edhe në verë. Por seç merr disa ngjyra melankolie Tirana në vjeshtë, që më bën ta dua edhe më shumë. Dhe pikërisht kjo rrugë në krah të Lanës, në veçanti, më risjell kujtime të mijëra herëve që kam kaluar këtu. …

Read More »